Chord Lagu Tembang Kangen

Intro Dm F Dm F Dm D Dm Dm Dm wayah wengi udan grimis F ra uwis-uwis Dm banyu kang tumetes F dadi saksi nggonku nangis F wong sing tak tresnani D tego ningglake aku D suwung jeroning uripku F yen ora ono sliramu Dm sumilire angin tansah F ndudul kalbu Dm roso kang tak empet F. There is no strumming pattern for this song yet.


Lirik Lagu Tembang Kangen Nangis Pearl Earrings Kangen

Liwat tembang kangen aku titip tresna.

Chord lagu tembang kangen. Liwat tembang kangen aku titip tresno Opo pancen sliramu uwis ora kroso Liwat tembang kangen aku titip sayang Tresnaku mring sliramu ora biso ilang Opo lali opo pancen wis ra ngerti Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni Ngenteni baline endah manise esemmu Liwat tembang kangen. Lirik Lagu Mblebes - Yeni Inka Ft Fendik Adella. Opo pancen sliramu uwis ora krasa.

Artikel Langgam Campursari - Tembang Kangen Chord adalah hak cipta hak milik dari pengarang artis band dan label musik yang bersangkutanLanggam Campursari - Tembang Kangen Chord ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi saja. Lewat tembang kangen muga bisa dadi tamba. Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis wong sing tak tresnani tego ningglake aku suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu sumilire angin tansah ndudul kalbu roso kang tak empet agawe loro dodoku liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi liwat tembang kangen aku titip tresno Opo pancen sliramu.

Sumilire angin tansah ndudut kalbu. Kunci Gitar Chord Reny Ananta - Tembang Kangen. Tamba kangen iki nandhang wuyung rina wengi.

Cm E Cm E Cm Cm liwat tembang kangen E aku titip tresno E Opo pancen sliramu Cm uwis ora kroso Cm liwat tembang kangen E aku titip sayang E tresnaku mring sliramu Cm ora biso ilang Cm opo lali opo pancen E wis ra ngerti Cm sak tenane aku E mung tansah setyo ngenteni D. CHORDS USED Em B Am C Fm E F Intro Em B Am Em C Em F m B Em Verse Em E Am Kunang Kunang tulungono Aku B Tuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku Em tuntunen aku E Am ben biso ketemu karo pepujanku C F m B sing wis sue lungo ninggal aku Em E Am owane Tembange Wong Kangen CHORDS. Kunci Gitar Lirik Lagu Chord Dasar Langgam Campursari - Tembang Kangen Rumah Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu.

D Gm G C Am B A Fm Cm F Dm C G Chords for Tembang Kangen with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Tembange Wong Kangen CHORDS by Didi Kempot for GUITAR UKULELE and PIANO. 100000 lagu chord multibahasa untuk gitar ukulele piano.

Roso kang tak empet agawe loro dadaku. Not Angka PianikaPiano Lirik Lagu Tembang Kangen Lagu Campursari Not Angka Pianika Lirik Lagu Tembang Kangen Lagu Campursari - AfyInfo Selamat datang di blog saya blog saya berisi artikel Tekno Sport Kesehatan Social media Music. Cm Dm F Eb Am A Chords for Tembang kangen with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Create and get 5 IQ. C----- ORIGINAL CHORD ----- Intro. G Lintang sing ono neng wengi Bm gawe kangen ati C D G ati seng tansah nandang kasmaran iki Am endahe esemmu Em gawe bungahe atiku C D mung sliramu pepuja ning atiku.

Not nada tembang kangen. Liwat tembang kangen aku titip sayang. Capo fret 3 Intro C G Am Em F Fm G Verse C Em layang kangen iki Am Em tak titip lewat dongo F kanggo kowe sing uwes G karo sing Kuoso F rino tak anti anti C Am wengi kegowo ngimpi Dm mung kowe sing dadi G pepujan ati Intro F Fm G C Em layang kangen iki Am Em tak titip lewat dongo F kanggo kowe sing uwes G karo sing Kuoso F rino tak anti anti C Am wengi kegowo ngimpi Dm mung.

Songs chords A B E C m F m. Tembang Kangen Chords Sing oleh Reny Ananta. John Pasta - Tembang kangen chords by Unknown artist.

Not angka tembang kangen - not angka lagu tembang kangen - not nada tembang kangen - not angka saron tembang kangen - ada di Bawah ini. Liwat tembang kangen D mugo biso dadi tombo D tombo kangen iki Cm nandang wuyung rino wengi Intro. Sekarang anda juga dapat mengunduh video Tembang Kangen Sagita mp4.

Berikut ini yang mungkin masih berkaitan dengan. Httpsyoutuber6p2YgKJamc Copy to Clipboard Download MP3. Liwat tembang kangen F mugo biso dadi tombo F tombo kangen iki Em nandang wuyung rino wengiEm G Em G Em Em liwat tembang kangen G aku titip tresno G opo pancen sliramu Em uwis ora kroso Em liwat tembang kangen G aku titip sayang G tresnaku mring sliramu Em ora biso ilang Em opo lali opo pancen G.

Langgam Campursari Tembang Kangen. Download Tembang Kangen Sagita mp3 dapat kamu download secara gratis di Metrolagu baruUntuk melihat detail lagu Tembang Kangen Sagita klik salah satu judul yang cocok kemudian untuk link download Tembang Kangen Sagita ada di halaman berikutnya. D Bm G A 4x D Bm Ku terima suratmu G A tlah ku baca dan aku mengerti D Bm Betapa merindunya G C Bm dirimu akan hadirnya diriku Fm G Bm C Di dalam hari-harimu bersama lagi D Bm Kau tanyakan padaku G A kapan aku Akan kembali lagi D Bm Katamu kau tak kuasa G C Bm melawan gejolak.


Pin Di Natural


Lirik Lagu Tembang Kangen


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Menunggu Pagi Peterpan Lirik Lagu Lagu Lirik


Chord Gitar Kangen Band


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Prei Sayang Nella Kharisma Janji Ilang Musik


Chord Gitar Setengah Beras Setengah Ketan Nella Kharisma Lagu Lirik Lagu Lirik


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Titip Angin Kangen Genoskun Kangen Dan C Videos


Chord Gitar Sayang Kowe Safira Inema Dan Singing


Kangen Lirik Lagu


chord kangen tembang wallpaper
Posting Komentar
komentar teratas
Terbaru dulu
Daftar Isi
Tautan berhasil disalin.