Pacobane Urip Chord

Kok koyo ngene abot sanggane. Eny Sagita Ft Happy A.


Chord Kunci Gitar Pacobaning Urip Cover Happy Asmara Tribun Jateng

D aku ro kowe.

Pacobane urip chord. Unduh Charlie Puth Marvin Gaye Chords Guitar Mp3 Download CEPAT serta GRATIS Dapatkan sekarang juga. Lirik NDX AKA - Bojoku KetikungJangan opo jangan kangkungTempe opo tempe koroNgopo kok bingong bojoku ditikongPopo po ora aku ra popoAku ra nyongko koe t. ----- ORIGINAL CHORD ----- Intro.

Lirik Lagu Kunco Tani. C Em Am F G C C Em kok koyongene abot sanggane F G C yen lagi dadi wong ora ndue F G tak rewangi mbendino C Am nyambut gawe rekoso C G C G nanging kayane rak sepiro C Em tansah nelongso rasane atiku F G C yen aku kelingan marang sliramu F G wes semono suwene C Am anggonku mikir kowe C G C tansah agawe bingung. Kok koyo ngene abot sanggane.

Intro C Em F G C Dm G Em Am C G C G C Em kok koyo ngene abot sanggane. G Em Bm C Cm. Lirik Lagu Sido Rondo.

G Bm wis ilang ceritane Em Bm wis ra ono tulisane C D wis. Em Fm nompo. Lirik Lagu Birunya Cinta - Gery Mahesa feat.

Em F Fm tresno. Nanging kayane ra sepiro. F G tanpo sliramu.

Yen lagi dadi wong ora nduwe. Kowe lan aku biso urip mulyo Melodi. Lirik Lagu Joko Mlarat.

Chordify is your 1 platform for chords. Lirik Lagu Ojo Dipleroki. Lagu Pacobaning Urip kini sedang masuk trending YouTube pada urutan ke-19.

Lirik Lagu Prau Layar. Lirik Lagu Kusumaning Ati. Lirik Lagu Pacobaning Urip.

Fm G C ho oo uwo. Chord Novita Anggraini Vita KDI Pacobaning Urip. Fm G ho oo uwo.

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji. C Em F G C F G C Am C G C G Ulangi lagu dari awal 1x gan. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso.

Lirik Lagu Ojo Sujono. Pacobaning Urip - Happy Asmara - Karaoke Version Pacobaning Urip karaoke. Em F Fm tresno.

Kunci Gitar Happy Asmara - Pacobaning Urip. Dadi wong ora nduwe. Lirik Lagu Pacobaning Urip.

Fm G tanpo sliramu. G Bm wis ilang ceritane Em Bm wis ra ono tulisane C D wis. Abm Ab C F Em G Am Bb Chords for PACOBANING URIP USMALA with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Lagu ini kemudian tenar dan dibawakan ulang oleh beberapa penyanyi salah satunya Yeni Inka. Nella Kharisma Scorpio Cipt. Dm G tak rewangi mbendino Em Am nyambut gawe rekoso C G C nanging.

C Em tansah nelongso rasane atiku. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. Lirik Lagu Dangdut Campursari Lagu Jawa Kunci Gitar Chord Novita Anggraini Vita KDI - Pacobaning Urip.

C G wis ilang. F G C yen lagi. Bb Dm Gm D F Bb Bb Dm kok koyongene abot sanggane D F Bb yen lagi dadi wong ora ndue D F tak rewangi mbendino.

C G G A C kowe lan aku biso urip mulyo-----Original Chord-----Intro. Lurik Lagu Sepur Argo Lawu. Kowe lan aku biso urip mulyo Int.

Download Lagu Charlie Puth Marvin Gaye Chords Guitar MP3 Gratis Marvin Gaye - Charlie Puths And Chords Guitar Tutorial bisa anda peroleh secara GRATIS. Fm G ho oo uwo. Chord gitar nella kharisma pacobaning urip C EmKok koyok ngene abot sanggane F G CYen lagi dadi wong ora nduwe Dm.

Fm G tanpo sliramu. FEm Am DmF G. D aku ro kowe.

Yen lagi dadi wong ora nduwe. Reff Judul. Capo di fret 1 Intro A Cm Fm D E A E A Cm kok koyongene abot sanggane D E A yen lagi dadi wong ora ndue D E tak rewangi mbendino A Fm nyambut gawe rekoso A E A E nanging kayane rak sepiro A Cm tansah nelongso rasaning atiku D E.

Fm G tanpo sliramu. G Em Bm C Cm. Lirik Lagu Iki Weke Sopo.

Fm G C ho oo uwo. Em F Fm nompo. Fm G tanpo sliramu.

C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu. Nanging kayane ra sepiro.


Not Angka Pianika Pacobaning Urip Nella Kharisma Calonpintar Com


Chord Lirik Pacobaning Urip Nella Kharisma Youtube


Chord Mudah Pacobaning Urip Didi Kempot Lirik Dan Chord Youtube


Chord Gitar Pacobaning Urip Happy Asmara Chord Lirik Youtube


Chord Kunci Gitar Pacobaning Urip Cover Happy Asmara Tribun Jateng


Chord Gitar Pacobaning Urip Happy Asmara Chord Lirik Youtube


Chord Gampang Pacobaning Urip Alm Didi Kempot Mudah Untuk Pemula Youtube


Happy Asmara Pacobaning Urip Kunci Gitar By Tokey Tky Youtube


Chord Gampang Pacobaning Urip Tutorial Chord Gitar Youtube


chord pacobane urip wallpaper
Posting Komentar
komentar teratas
Terbaru dulu
Daftar Isi
Tautan berhasil disalin.