Ulah Ceurik Lirik

Ukur hidep duaan Jadi tilam lamunan Nyorang karandapan Kembangna kabagjaan. Silahkan kunjungi postingan Lirik Lagu Vidio Ulah Ceurik - ASEP AS Bintang Pantura 3 Indosiar untuk membaca artikel selengkapnya dengan klik link di atas.


Pop Sunda Terbaik Sepanjang Masa Full Album Cover Gasentra Youtube Lagu

Ulah Alim - Detty Kurnia Milih Saha - Detty.

Ulah ceurik lirik. Chord Darso - Ulah Ceurik. Lirik Lagu Ulah Ceurik Darso Detty Kurnia Yusi Rindiawati Ulah Ceurik Darso Detty Kurnia Yusi Rindiawati. Ulah ceurik F Am Tong diceungceurikan F Tarimakeun janten randa Akang pasrah jadi duda Dm Da geuning kieu kuduna Am Urang teu bisa kumaha F Am Ulah ceurik F Am Tong diceungceurikan F Wayahna urang papeugat Najan hate masih beurat Dm Pileuleuyan pileuleuyan Am Hampuram Akang hampura IntroF-Am-F-Am-F-Dm-Am.

Pileuleuyan kembang kembang cinta. Lalkon cinta nu urang. Cag didieu cag semet dieu Lalakon cinta nu urang Teb antebkeun tong diguar deui Carita cinta nu peugat Najan kagandrung sagunung Najan duriat sajagat.

LIRIK LAGU SUNDA ULAH CEURIK Minggu 27 September 2015. Ulah ceurik Em Tong diceungceurikan C Wayahna cing tumarima C Urang teu bisa kumah Em Teu bisa kumaha PS. Cag di dieu cag semeut dieu.

Lirik Lagu Ulah Ceurik Darso dan Artinya. Tep anteupokeun tong di guar deui. Lamunan - Detty Kurnia Sasalimpetan - Detty Kurnia kembang jahe laos - Detty Kurnia Talak Tilu - Detty Kurnia Ulah_Ceurik - Detty Kurnia Tebih Kalangitna - Detty Kurnia Pras Pris - Detty.

Darso Ulah Ceurik Chord Bm Em Jag didieu jag disemet dieu G Bm Lalakon cinta nu urang Bm Em Tep antepkeun tong. Ulah ceurik Tong diceungceurikan Tarimakeun janten rangda Akang pasrah jadi duda Da geuning kieu kuduna Urang teu bisa kumaha Ulah ceurik Tong diceungceurikan Wayahna urang papeugat Najan hate masih beurat Pileuleuyan pileuleuyan Hampura Akang hampura. Ulah ceurik Tong diceungceurikan.

Rilis Aplikasi baru Lirik Lagu Sunda Detty Kurnia Lengkap. Kadeudeuh nu nyangred pageuh. Carita cinta nu peugat.

Berikut lirik lagu Tong Diceungceurikan - Oon B dilengkapi kord gitar Tong Diceungceurikan - Oon B dipersembahkan oleh MAINGITARDULU. Video lirik dari lagu Darso - Ulah Ceurik. AUTO SCROLL A A - TURUN NAIK.

ChordLaguID - Situs yang berisi tentang kumpulan chord mudah kunci gitar dasar dan lirik lagu indonesia maupun mancanegara lengkap. Takdir teu beunang dipungkir Kadar teu bisa di singlar Najan pada pada beurat Meureun gurat keudah peugat Ulah ceurik Tong diceungceurikan. Lirik Lagu Darso - Ulah Ceurik.

Lirik lengkap lagu PIPISAHAN Jep kasep ulah ceurik Ema hidep moal balik Geura susut cimata Batin bapa beuki nalangsa. Darso - Ulah Ceurik. Lirik Lagu Ulah Ceurik - Darso April 21 2018 - Kang Darso Pop Sunda Sunda ULAH CEURIK - DARSO Cag didieu Cag seumeut dieu Lalakon cinta nu urang Teup anteupkeun Tong di guar deui Carita cinta nu peugat Na.

Geus geulis geura repeh Susut cimata nu ngalemereh Lain bapa teu nyaah Lamun jeung ema kudu papisah. Wayahna cing tumarima Urang teu bisa kumah Teu bisa kumaha. Beurang maju ka lohor Papatong nu koneng euntreup na regang Ngageter jangjangna keur ngagupayan Pancen keur wasiatan Sore mengok ka Ashar Papatong nu koneng hiber teu luhur ngalayang ngawahan arek pamitan.

Cag Di Dieu Cag. Ulah ceurik jangan nangis Tong diceungceurikan jangan ditangisi Tarimakeun janten rangdaterima saja jadi janda Akang pasrah jadi duda saya pasrah jadi duda Da geuning kieu kuduna memang begini harusnya Urang teu bisa kumaha kita ga bisa gimana gimana Ulah ceurik jangan nangis Tong diceungceurikan jangan ditangisi.


Lirik Lagu Sunda Papatong Bah Dadeng Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik


Lagu Sunda Sedih Kenangan Official Bandung Music Youtube Youtube Music Playlist


Lagu Sunda Paling Enak Buat Santai 2020 Official Bandung Music Youtube Lagu Lagu Terbaik


Lirik Lagu Bubuy Bulan Dan Artinya Lengkap Pelitabanten Com Lirik Lagu Bubuy Bulan Yang Diciptakan Oleh Benny Corda Selengkapnya Lirik Lagu Lagu Lirik


Lirik Lagu Ulah Ceurik Darso Detty Kurnia Yusi Rindiawati Di 2021 Lagu Lirik Lagu Lirik


Lirik Lagu Sunda Tanjakan Burangrang Darso Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik


Lirik Lagu Sunda Mega Hideung Yayan Jatnika Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik


Album Lagu Sunda Terpopuler 2020 Official Bandung Music Youtube Lagu Musik Santai Musik


Pin Di Musik


ceurik lirik ulah wallpaper
Posting Komentar
komentar teratas
Terbaru dulu
Daftar Isi
Tautan berhasil disalin.