tembang

Tunjukkan semua

Chord Lagu Tembang Kangen

Intro Dm F Dm F Dm D Dm Dm Dm wayah wengi udan grimis F ra uwis-uwis Dm banyu kang tumetes F dadi saksi nggonku nangis F wong sing tak tresnani D tego ningglake aku D suwung jeroning uripku F yen or…
Tautan berhasil disalin.