Gambar Sang Hyang Wenang

Přidejte se k síti Facebook a spojte se s uživatelem Sang Hyang Wenang a dalšími lidmi které znáte. Sang Hyang Wenang utawa Sang Hyang Tunggal iku garwa saka Déwi Wiranti putri saka Sang Hyang Rekat…
Tautan berhasil disalin.